Sokan csak az abszurd autós történések Mekkájának gondolják Oroszországot. Ezt támasztotta volna alá az alábbi videó is, ami futótűzként terjedt el az oroszok között:

A videót először egy @nn_vladivostok nevű Instagram-felhasználó töltötte fel, amin csak annyit látni, hogy egy rendkívül fiatal, ránézésre tízes évei elején járó srác rendkívül közel ül a kormányhoz, ennek ellenére magabiztosan irányította a Subaru WRX-et. A felvételek a legtöbb emberből döbbenetet váltott ki, de a publicitás hatására még a hatóságok is kivizsgálták az ügyet.

Kiderült, hogy szó sincs arról, hogy csak 10 éves lenne az illető, mint azt sokan gondolták, hanem egy 18 éves a vlagyivosztoki lakos, akinek ráadásul vezetői engedélye is van. A Life Shot nevű Telegram-csatorna azt is kiderítette, hogy a 2001-es születésű fiút Nyikita Alekszevicsnek hívnak, jogosítványát pedig tavaly októberben szerezte.

„Idegenek szokták mondani, hogy mégis hogy lehetek 18 éves, holott maximum 15-nek nézek ki. Amikor pedig megmutatom az okmányaimat és az útlevelemet, mindenki meglepődik” – idézik a fiút.

Néhány kép is előkerült a fiúról – köztük ez:

Mindenkit megdöbbentett ez a fiatal srác a Subaru volánjánál – videó 1

Ő Nyikita Alekszevics, tavaly októberben töltötte be 18. életévét. (Fotó: Telegram)