Egy Hyundai áll a piros lámpánál Voronyezsben, nincs ebben semmi szokatlan, az viszont újdonság, hogy az út széléről berohan egy fiatal srác és átgyalogol az autón. Nem volt semmilyen atrocitás, konfliktus, egyszerűen azért csinálta, mert poén. 

Mert fel lehet tenni a TikTokra, ahol vélhetően az ottani lájkok kaszálása a cél. A történet fontos eleme a TikTok nevű alkalmazás, ami ma roppant népszerű a kamaszok körében. A korábban Musical.ly néven futó mobilos app lényegében 15 másodperces videók készítéséből és megosztásából áll. 

a videó a hirdetés után indul

Korábban elsősorban zenei videókra tátogtak a srácok, de lassan kezd beszivárogni egyéb tartalom is, az újabb netes kihívások már innen indulnak. A felvételt látva lehetséges, hogy ez volt a céljuk, de az is lehet, hogy egyedi, hirtelen jött idióta ötletet rögzítettek csak. 

a videó a hirdetés után indul

Mindenesetre a jelenség létezik, a közelmúltban a cha-cha slide kihívás kezdett terjedni, ami abból állt, hogy a zene szövegére rángatta a sofőr az autót jobbra-balra, ami nem épp veszélytelen mutatvány.