A pénz jogán híres Paris Hiltonnak rengeteg hobbija van, rengeteg dolgot gyűjt, többek között drága, különleges, erős autókat is. Ha pedig nem ő vásárol, akkor ajándékba kapja őket, így került fel a listára a Lexus LF-A is.

Harmincadik születésnapjára lepte meg akkori párja egy sárga darabbal, ám ezt elcserélte egy fehérre (a szín fontos!), majd pár év után egy szintén fehér McLaren 650S Spider lett a boltba járós autója. A fehér Lexus ezért mindössze 6400 kilométert futott, és valószínűleg nem töltött túl sok kört sem Laguna Secában, sem a Nürburgringen. 

Eladó lett Paris Hilton luxus-Lexusa, garantáltan nem taposta ki a belét 1Eladó lett Paris Hilton luxus-Lexusa, garantáltan nem taposta ki a belét 2

Jó vétel lehet mindössze 154 millió forintért, és ez az összeg csak tovább fog emelkedni. 

A Lexus LFA önmagában is egy autóépítési csoda, melyből csupán 500 darabot készítettek. A karosszéria 65 százalékban karbonból készült, az egész autót kézzel szerelték össze egy kifejezetten erre épített üzemben, természetesen Japánban. Az LFA orrában szunnyadó, 8700/perces fordulatnál 560 lóerőt teljesítő, 4,8 literes, V10-es iparművészeti remek, hangja, karaktere utánozhatatlan. 

Ezt az élményt sosem adták olcsón, az eredeti, akkor 70-75 millió forint körüli vételár sosem esett igazán, a kétéves gyártási periódus után azonnal emelkedni kezdett. Ma már ez a 154 millió átlagosnak mondható, tavaly egy gyári állapotú, 80 kilométert futott Lexus LFA Nürburgring Edition már 315 millióért került árverésre.