Nem mindennapi jelenetet rögzítettek hétfőn egy lengyel benzinkút térfigyelő kamerái. mintha csak a Blöff, a Spíler, vagy bármelyik jellegzetes Guy Ritchie-film csetlő-botló gengsztereit látnánk. A hasonlóság abból a szempontból is megáll, hogy nehéz sejteni, ki kivel van, ki ki ellen harcol, és mi is volt az eredeti cél.

A lengyel hírforrások sem egyértelműbbek, van, ahol autólopást emlegetnek, máshol pedig egy balul elsült benzintolvajlási akciót írnak le. Annyi biztos, hogy pár fiatal tankolt az autóba, amikor nagyon gyorsan úgy döntöttek, hogy menniük kell, fizetés nélkül. 

a videó a hirdetés után indul

Ekkor jelent meg a szürke kapucnis alak, aki beugrott a volán mögé, és kezdődött az ajtót törő, életveszélyes dulakodás, majd jött még egy tag, akinek egy ajtóra mért rúgásra futotta az erejéből. A rendőrség keresi az autót, és a dulakodókat is, szeretnék kideríteni mi történhetett. 

(A Guy Ritchie filmek mellett egy magyar klasszikus is az eszünkbe juthat, ezt tényleg nem lesz egyszerű kibogozni, ha az elkövetők kézre kerülnek.)