A szlovák rendőrség Facebook oldala szerint a sofőr Bős és Nagymegyer közt kapcsolta fel a fényeket, és előzte a megengedett sebességnél jóval gyorsabban a többi közlekedőt, igencsak veszélyes módon. A botcsinálta járőr száguldása hamar véget ért, ugyanis szinte azonnal belebotlott néhány valódi rendőrbe, akik könnyen rájöttek, hogy nem egy kollégával állnak szemben.

Miután megállásra szólították fel, a férfi tovább tetézte a bajt, együttműködés helyett menekülni kezdett. Ennek az lett a végeredménye, hogy felszaladt a járdaszigetre, és elütött egy közlekedési táblát. Kis kalandja így a valódi rendőrautóban ért véget, természetesen letartóztatták.

JAZDIL S FALOŠNÝMI MAJÁKMI

NEUVERITEĽNÁ DRZOSŤ: AUTÁ PREDBIEHAL S FALOŠNÝMI MAJÁKMIVodič osobného motorvého vozidla zn. Opel, na ceste medzi mestami Gabčíkovo a Veľký Meder vysokou rýchlosťou predbiehal vozidlá, a k tomu používal zvukové a výstražné znamenie červeno-modrej farby.Polícia SR – Trnavský krajPo tom, čo si ho všimla policajná hliadka z Veľkého Medera, sa dal na útek. Počas prenasledovania vodič narazil do cestovného ostrovčeka a poškodil dopravnú značku.Policajti osobu zadržali. Za toto konanie hrozí vodičovi trest zákaz vedenia motorového vozidla.

Közzétette: Polícia Slovenskej republiky – 2020. február 10., hétfő