Hazájában, tehát Amerikában a legújabb Chevrolet Camaro belépőmodellje úgy 7,5 millió forintnak megfelelő összegbe kerül. Ezért a 275 lovas, négyhengeres turbómotorral és kézi váltóval szerelt verziót kaphatják a vásárlók, de mégis csak egy valódi, használható autó. Ezzel szemben ez a fekete tetős fehér Camaro csupán egy játékautó, amiből rengeteg akad a polcokon, mégis megért valakinek több mint 30 millió forintot. Nem ok nélkül.

Hot Wheels-kisautókból rengeteg van, és évekre visszamenőleg akadnak ritkaságok, de ilyen csak bolygóegyüttálláskor bukkan fel. Ez a kopottas Camaro ugyanis egy prototípus, amiből mindössze 16 darab készült. Azért fehér színű, hogy könnyebben kiszúrják rajta a gyártási hibákat.

Hihetetlen, de ez a kis Camaro megért valakinek 30 milliót 1
Hihetetlen, de ez a kis Camaro megért valakinek 30 milliót 2

Hihetetlen, de ez a kis Camaro megért valakinek 30 milliót

Hihetetlen, de ez a kis Camaro megért valakinek 30 milliót 5
Hihetetlen, de ez a kis Camaro megért valakinek 30 milliót 6
Fotó megosztása:

Csak pár ilyen Hot Wheels-prototípus maradt meg, néhány valahogy kereskedőkhöz került, onnan pedig jellemzően a gyerekszobák polcaira. Hogy a vevő, Joel biztos legyen a dolgában, egy szakértővel is konzultált a vásárlás előtt. Hasonlóan ritka a Beach Bomb és az Oldsmobile 442 is a Hot Wheels-szakértő (mókás, mi?) állítása szerint.