Őrült nagy népszerűségnek örvend a rendőrség akciója, melyben szolgálati jelleg nélküli autókkal próbálnak lecsapni a szabálytalan autósokra. A közönség figyelme javarészt a fedélzeti kamerák felvételéből összeállított videóknak köszönhető, hiszen így mindenki egyértelműen láthatja, hány szabálytalan autós kerül a rendőrség látóterébe nap mint nap. 

A következő “extraként” megosztott felvétel viszont megosztóbb lett, mint az előző részek. Mert a KRESZ, és úgy általában a közlekedés szabályai másképp élnek a fejben, mint a könyvekben, egyes dolgokat sokkal inkább elnézünk, megbocsátunk autós társainknak, főleg ha azt mi is gyakran elkövetjük. 

Az autórajongók számára ilyen “vétség” az irányított csúszkálás, legyen szó hirtelen berántott kézifékről, vagy hátsókerék-hajtás esetén driftelési próbálkozásról. Ez sokak számára éjjel, enyhe forgalomban belefér, mint ahogy a videó alatti kommentekből is leszűrhető. 

“Ezzel mi volt a gond, hogy késő éjszaka valaki véletlen megcsúszott egy körforgolmban?”

“Na marha nagy fogás a benzin nem érte meg amivel utána mentek ez azért vicc. Azt mire büntette meg nem az út viszonyoknak megfelelően ment?”

“Ez tényleg nem büntetendő. Legfeljebb egy ejnye-bejnyét kaphatott!”
 

Drift a körforgalomban

Pofátlan(TAN)ítás EXTRA – Amikor a körforgalomban Vin Dieselnek képzeled magad, de a közönség nem értékeli a produkciódat…..

Közzétette: Baleset-megelőzés – 2020. január 21., kedd