Tudom, hogy nem volna szabad – mert a végén még lesz itthon egy – de néha a modellautós és a legózós tartalmak mellett elkanyarodok a távirányítós autók felé is a YouTube-on. A végén általában arra lyukadok ki, hogy egy apró, összkerekes Land Rover Defendert szeretnék átnavigálni pocsolyákon, sziklákon, mindenen. Most viszont megláttam ezt az Oldsmobile Dynamic 88 Wagont és meginogtam.

Imádom a hatalmas, amerikai tepsiket, és ez a ’60-as évek közepi Oldsmobile ráadásul még kombi is, ami különösen nagyszerű. Az RC modellek már temérdek trükköt tudnak az állítható futóműtől az egész jó hanggenerátorokon át, de a mozgásuk mégis távol áll a valódi autókétól. De nem ennek!

A nap hőse az ember, aki aktív futóművet épített a távirányítós autó alá 1
A nap hőse az ember, aki aktív futóművet épített a távirányítós autó alá 2

A nap hőse az ember, aki aktív futóművet épített a távirányítós autó alá

A nap hőse az ember, aki aktív futóművet épített a távirányítós autó alá 5
A nap hőse az ember, aki aktív futóművet épített a távirányítós autó alá 6
Fotó megosztása:

Hősünk fáradságos munkával, tervezéssel és 3D-nyomtatással megalkotta azt az aktív futóművet, amivel a kis Oldsmobile pontosan úgy billeg és lifeg, ahogy egy valódi amerikai autó. Zseniális, ahogy fékezéskor rábillen az orrára vagy ahogy kanyarodásnál átterhel. Mellé pedig ott a V8 rotyogása, mindez a nappali közepén driftel vígan.

Én mondom, ez nagyszerű! Nézd!