Használt Opel Merivát ilyen fotókkal még az életben nem árultak, és ehhez jön még a hirdetés szövege, amely szintén egyedi, nem a tucat “nem dohányzó, garázsban tartott” duma.

ISTEN VÉLED ÉDES MERIVÁÁÁÁÁÁM

“Itt az ideje, hogy kikerüljön a családi körből az apró, kedves, kerek formájú, kicsit már koros szépség … mármint a Meriva. Ez a németből való teCSnológiai csoda 2004-ben látta meg a nyugat-európai égboltot, szóval 15 éves, az kutya években számolva 70 év. Abban az évben készült, amikor én még ámultam Frodó és Samu fura kalandját a moziban, mert végre kaptam egy kis zsebpénzt anyáméktól.

A moziról jut eszembe, mint azt láthatjátok ez a kocsi igazi szupersztár. Bond, Michael Knight, Dr. Emmett Brown, Han Solo…csak, hogy a leghíresebbek hátsóit említsem, akik melengették az üléseit. MONDOM NEM KAMU, KÉRDEZZÉTEK MEG ŐKET! ;)

Filmsztárokkal árulja autóját egy magyar tulaj 1

Van ebből olyan, ami OPC és eszeveszettül menőn néz ki, de nyugi, ez nem az, ez szürke. És ez jó, a tolvajokat se érdekli. Van benne egy olyan feature, amit én csak úriember ajtónak nevezek, mert általában ki kell nyitni az asszonynak belülről az ajtót, mert a központi zár annyira nem akarja. Na jó, lehet, hogy ez igazából hiba…

Filmsztárokkal árulja autóját egy magyar tulaj 2

Kilométer annyi van benne, mintha 4,2 alkalommal alkalommal utaztuk volna körbe a Földet. Hogy valóban ennyi-e, erről kérdezzétek az előző tulajait: Elif, Eymen és mondjuk Günther…nekik te is hinnél, nem? Van hozzá nyári gumi is, csak az vidéken van, szóval inkább nincs, vagy van, ha nem alkudozol.

Filmsztárokkal árulja autóját egy magyar tulaj 3

Megtekintheted Budapest ékkövében, A Balkán és a Mennyország határán, a mindig napsütötte és mediterrán Kispesten, a Panel-tenger partján! Hívj nyugodtan, minden mást elmesélek szóban, de dumálhatunk a királypingvinek vándorlási szokásairól is, csak arról nem tudok semmit.

HA SEGÍTESZ ELADNI, KAPOL SÖRT!!!!”

Filmsztárokkal árulja autóját egy magyar tulaj 4

Értékbecslő videósorozatunkban is foglalkoztunk már az Opel Merivával, érdemes megnézni, ha ilyen autót tervezel vásárolni.

 

Forrás