Az 1990-es UPS P-800-as teherautója ahogy kell, körülbelül 500 ezer kilométer megtétele után nyugdíjba vonult, és valószínűleg nem álmodott ilyen második karrierről. Mert az Amerikában teljesen átlagos szállító dobozt fogták, és félig NASCAR versenyautóvá faragták pár reklám kedvéért. 

2006-ban született Mike Ryan műhelyében, aki amellett, hogy versenyautókat épít, többször nyert a Pikes Peak hegyi felfutón. Neki tehát nincs olyan, hogy kamu, reklámszagú építés. Ha valaki NASCAR-szerű furgont kér, akkor azt kap, ezért került ebbe a gépbe is  teljes bukócső, 850 lóerős, V8-as TRD versenymotor, és szintén NASCAR származású futómű. 

Az eredmény egy valószínűtlen magabiztossággal közlekedő hatalmas barna doboz, ami most új gazdát keres, kalapács alá kerül az Egyesült Államokban. A licit egy dollárról indul, kíváncsian várjuk, mennyiért fog végül elkelni. 

Eladó a futárok legdurvább álma, egy V8-as szállító 1Eladó a futárok legdurvább álma, egy V8-as szállító 2Eladó a futárok legdurvább álma, egy V8-as szállító 3Eladó a futárok legdurvább álma, egy V8-as szállító 4Eladó a futárok legdurvább álma, egy V8-as szállító 5Eladó a futárok legdurvább álma, egy V8-as szállító 6Eladó a futárok legdurvább álma, egy V8-as szállító 7Eladó a futárok legdurvább álma, egy V8-as szállító 8