Ha valakiknek igazán fontos a kreatív időtöltés, akkor azok a dizájnerek. Ezek azon a férfiak és nők, akik kitalálják, milyen színek passzolnak egy autóhoz vagy épp milyen formákkal találkozzunk a beltérben, hogyan nézzen ki az a halom pixel, amire ránézünk a kormány mögött. Elképesztő mennyiségű részlettel foglalkoznak, különösen olyankor, amikor akkora átalakuláson megy keresztül a modell, mint a Jaguar F-Type a legutóbbi frissítésnél.

Így játszanak a Jaguar dizájn-főhadiszállásán! 2
Így játszanak a Jaguar dizájn-főhadiszállásán! 3

Így játszanak a Jaguar dizájn-főhadiszállásán!

Így játszanak a Jaguar dizájn-főhadiszállásán! 9
Így játszanak a Jaguar dizájn-főhadiszállásán! 10
Így játszanak a Jaguar dizájn-főhadiszállásán! 11
Így játszanak a Jaguar dizájn-főhadiszállásán! 12
Így játszanak a Jaguar dizájn-főhadiszállásán! 13
Fotó megosztása:

Foglalkoznak autón kívül különböző berendezési tárgyakkal is, melyek segítenek felismerni, miben rejlik a jó ergonómia titka és még számtalan tevékenység van, amit egy dizájnügyi főhadiszálláson csinálhatnak a dolgozók. Most például a Hot Wheelsszel közösen megépítették a 232 méter hosszan kanyargó pályát a különböző részlegek között.

25 hurok, 3 ugrató és 44 kanyar van a fel-le tartó pályán, hogy folyamatosan lendületben maradjon az 1:64-es méretarányú F-Type. Nézd!

Egészen pontos terv is van a pályáról, amit otthon megépíteni szinte lehetetlen lenne, de a Jaguar Design Studióban sem volt egyszerű:

Így játszanak a Jaguar dizájn-főhadiszállásán! 14