Erre a videóra mindenki emlékszik, gyakorlatilag évről évre újra előkerül. Samir és navigátora filmbe illő módon kommunikál a gyorsaságin, és alapfokú angol tudás sem kell ahhoz, hogy érezzük a feszültséget. 

Ahogy az lenni szokott, a nagyközönség általában megelégszik ennyivel, de mi úgy gondoltuk, utánanézünk a videó hátterének. A volán mögött ülő versenyző, Samir Thapar már a kilencvenes évek óta részt vesz indiai ralikon, és volt alkalom, hogy futamot is nyert.

Rendelkezésére áll a megfelelő anyagi háttér ehhez a hobbihoz, és maradt is volna ő a névtelen indiai idős úr, aki ralizgat, ha 2013-ban navigátora nem tölt fel egy negyvenperces, fedélzeti kamerás videót. Ez volt az alapja a “Samir….You’re breaking the car!!!” videónak, valaki meglátta benne a lehetőséget, és ügyesen kiollózta a veszekedős részeket, és innen egyenes út vezetett a netes világhír felé.

A témában természetesen akad hazai találat is, kétségtelen, hogy gazdagabb, színesebb magyarul egy ilyen dinamikus duót hallgatni. Bár azt hozzá kell tenni, hogy itt az alaphelyzet adott a mókás videóhoz, ez egy Szilveszter ralin került rögzítésre, ahol a navigátor és a pilóta helyet cseréltek.