Az amerikai izomautók hőskorából, a hatvanas évek végéről származó típusok egytől-egyig legendának számítanak. Még a rozsdás, lelakott darabok is sokat jelentenek az autórajongóknak, még akkor is, ha csak donorként tudják szolgálni a többi megkímélt példány további pályafutását.

Ezért szívszorító pazarlás, amit a videón látható 1970-es Dodge Charger tulajdonosa művelt. A jobb sorsra érdemes veteránt birtokló Daniel Gagliardinél egyszerűen elszakadt a cérna, és elege lett az ígérgető vevőjelöltekből.

Legalábbis ez derült ki a Thedrive.com megkeresésére adott válaszaiból. A rombolást az motiválta, hogy a 4200 dollárért vásárolt, 8500 dolláros áron árult autó egyszerűen nem kellett senkinek. Hiába voltak rendben a papírjai, hiába volt állítása szerint „jó” állapotban (a videó alapján azért inkább a rozsdakupac kategória), a jelentkezők csak jöttek és mentek, de az adásvételit senki sem írta alá. Elege lett a visszahívhatatlan, eltűnő, alkudozó, hezitáló vásárlókból, ezért úgy döntött, saját magát lábon lőve üzen nekik. 

Roncstelepre vitte, és látványosan zúzatta össze a V8-as gépet, remegős videón megörökítve az esetet. Ebből majd tanulnak a szemét vevőjelöltek, most jól meg lett nekik mutatva!