Novemberben ismét megrendezik a SEMA Show-t Las Vegasban. Erre az eseményre szinte kötelező valamit villantani, egy gyári autóval talán be se lehet gurulni a kiállítótérre. Nehéz kitűnni a tömegből, de a klasszikus építések mindig megtalálják a közönségüket, ilyen ez a Ford Mustang GT is, melyet az 1966-os Daytona-i 24 órás futam Ford GT40-ese ihletett.

Khyzyl Saleem volt felelős a dizájnért, aki az egyik legnagyobb játékipari cég dizájnere, tehát fantáziából nincs hiány. A Mustang alá ST Suspension XTA rugóstagok kerültek, Wilwood fékek lassítják és MagnaFlow kipufogórendszeren keresztül szól a V8-as. Az 5 literes motort a Roush vette kezelésbe, akiknek bőven van tapasztalatuk Mustangok terén. Kompresszorukkal a teljesítmény 700 lóerőre, a nyomaték pedig közel 830 Nm-re nőtt.

Régi gúnyával és 700 lóval lett igazán stílusos ez a Mustang 2

NASCAR stílusú kormány került a beltérbe és kagylóülések, hatpontos biztonsági övvel. Innen azért látszik, hogy az egyik ötletadó épp a fiatal ohiói pilóta, Ryan Blaney, akinek már az apja is versenyző volt és 2014-ben nyergelt át a Nascar Cup sorozatra.

Régi gúnyával és 700 lóval lett igazán stílusos ez a Mustang 3