Ez a videó most éppen Oroszországból érkezett, egy Mazda sofőrje került konfliktusba a videót készítő autóssal. A balhét kiváltó szituáció is látszik a videón, egy balra kanyarodó, várakozó autóst került emberünk jobbról, amikor megérkezett szembe a Mazda SUV. 

Nem lett belőle ütközés, mindenki mehetett volna a dolgára, de a fehér SUV vezetőjének beakadt a dolog, és korbáccsal kiszállva akart elégtételt venni. A kamerás ember viszont felkészült volt, egy lendülettel fújta le a támadót, aki könnyezve szállt vissza autójába.

a videó a hirdetés után indul

Nem ez az első ilyen eset, úgy tűnik, a gázspray a legagresszívebb támadót is térdre kényszeríti. 

A Ford sofőrje a tizes skálán tizenegyig tekerte a kreténmérőt, eszetlenül előzött, az elé  tántorgó videót rögzítő autós mellett még el tudott menni, sőt a teherautó mellett is, de inkább fékezett.

Fékezett, hogy valahogy megállásra kényszerítse a másikat, mert biztos csak azzal tudta volna megoldani a helyzetet, ha kiselőadást tart az ablakon át. Ez az első akció nem sikerült, de végül mégis megálltak mindketten, és a végső csattanót egy vélhetően előkerülő paprikaspray adta meg.