1976-ban kezdte pályafutását a Honda Accord, mely 1989 óta rendre az egyik legnépszerűbb autó az amerikai vevők körében. Ebből fakadóan aztán a tíz generáció alatt rengeteg példányt gyártottak belőle, tehát nem számít ritkaságnak. Persze minden típusnak megvan a rajongója, szinte minden autóból akad egy lehetetlenül szépen tartott és keveset futott példány, persze nem mind válik féltett kinccsé a jövőben is.

Talán ilyen ez a világoskék Honda Accord kombi is, mely Amerikában keres magának új gazdát és hiába van benne 54 276 km, egészen újnak tűnik. A fényezése hibátlan, a bézs belső pedig hívogatóan tiszta, még a csomagtér kárpitozásán se látható használatnak nyoma. 3,4 millió forintnyi összegért kínálják az Illinois államban lévő Gold Coast Motors kereskedésben.

Vajon lesz féltett kincs egy kombi Hondából? 2

A 130 lovas, 2,2 literes, négyhengeres motorjához négygangos automata váltó csatlakozik és valószínűleg megfelelő karbantartással hosszú ideig üzembiztos marad. Bizonyára remek autó a korát meghazudtoló állapotban lévő Accord kombi, ám míg a vele egykorú NSX valóban egy legenda, addig ez sokak szemében nem több használati tárgynál.

Vajon lesz féltett kincs egy kombi Hondából? 3