Vasárnap hajnalban, a kaliforniai Cold Canyon Roadon történt a baleset, amelyben az amerikai színész, Kevin Hart és barátja,  Jared Black is súlyos sérülést szenvedett. Az 1970-es évjáratú Hellcat Plymouth Barracudát Balck vazette, Hart az anyósülésen utazott.

 

A 720 lóerőre tuningolt, amerikai izomautót a 40. szülinapjára vásárolta a színész, aki főképp olyan vígjátékokból ismerünk, mint például a Horrora akadva, a Pofázunk és végünk vagy az új Jumanji. A színészt a TMZ információi szerint már kiengedték a kórházból, annak ellenére, hogy sérülése elég komoly.

Súlyos balesetet szenvedett a Jumanji egyik főszereplője 1

 Plymouth Barracuda

Az első generáció 1964. április 1-jén jelent meg. Az autó A-body-s Mopar platformra épült és csak 1970-től lett E-body. A vevők három, illetve opcióként négysebességes kézi, valamint háromsebességes automata váltó közül választhattak. A motorok aránylag kicsik voltak a többi autó erőforrásaihoz képest, így nem is meglepő, hogy a vásárlók 90 százaléka V8-as motorral rendelte meg a Barracudát. A formát sokan megszerették, hisz vették az autót, ezt bizonyítja, hogy 7 hónap alatt 23 443 darabot adtak el belőle. Ez az autó is a Pony Car kategóriában futott, ráadásul 2 héttel korábban jelent meg, mint nagy konkurense, a Ford Mustang.

Súlyos balesetet szenvedett a Jumanji egyik főszereplője 2

Kevin Hart egyébként nagy autórajongó, garázsában durván egy tucat különleges autó sorakozik, például Ford Mustang GT500E, Ferrari 488GTB, Pontiac GTO vagy Aston Martin Vanquish.

Súlyos balesetet szenvedett a Jumanji egyik főszereplője 3

Ferrari 488GTB