A klasszikus Top Gear egyik felejthetetlen pillanata volt, amikor Captain Slow, vagyis James May kipróbálta a Bugatti Veyron végsebességét. Drámai műsort gyártottak a tesztből, méltó anyag született az akkor leggyorsabb szériaautóról.

Mindez 2006-ban történt, azóta rengeteget változott a világ, de a legyorsabb autó még mindig egy Bugatti, a Chiron. Ami tulajdonképpen a Veyton továbbcsiszolt változata, és mivel a Top Gear szárnyaszegetten szédeleg a híres trió távozása óta, a végsebesség-tesztet sokkal sótlanabbul adták elő most, mint annak idején.

Ettől eltekintve az autó teljesítménye nehezen érhető fel ésszel, a Bugatti jelenlegi szupersportkocsiját Louis Chironról nevezték el, aki még a 30-as években versenyzett a márkánál. Formája ugyan új lett, de a hajtáslánc nagyját elődjétől örökölte, így ebben is 8 literes, W16-os motor dolgozik az utastér mögött, melyet 4 turbófeltöltővel lélegeztetnek. 1500 lóerős teljesítményét 6700-as fordulaton adja le, míg 1600 Nm nyomatéka 2000 és 6000 között rendelkezésre áll. 6,5 másodperc alatt gyorsul 200-ra, a végsebessége 420 km/óránál elektronikusan korlátozott.