Nem lettünk volna annak az embernek a helyében, aki rátalált arra a Chevrolet Malibura, melyet teljesen belaktak a darazsak Louisiana állam déli részén. Nem csoda, hogy azonnal kihívtak egy méhészt, aki nem mellékesen videóra is vette az esetet. Ilyet nemhogy mi, de valószínűleg még ő sem látott egy autóban sem.

Jude, aki a felvételeket készítette, eredetileg úgy tudta, hogy egy kisebb méhkas miatt hívják, ám csak a helyszínen szembesült a szörnyű látvánnyal. A férfi aztán egy másik videón bemutatta, hogy milyen könnyen felingerelhetőek a kis szárnyasok némi hangzavarral, na meg a fészkük piszkálásával, előidézve ezzel a bibliai tíz csapás egyikét.

Ha alaposan megnézzük, mindkét videón észrevehetjük az ajtó szélén látható méregcseppeket. A videó készítője szerint már messziről érezhető ezek illata, ami nem is csoda a több ezer darázsnak köszönhetően. Azonban nem ez a legkeményebb dolog, amit tettek: készült egy harmadik videó is, ahol a szakember védőruházatban beült ismerősével együtt a Malibuba. Van vér a pucájukban, az biztos!

Hogy az autó sorsa mi lett, arról nincs hír. Ilyenkor talán a menekülés a legjobb megoldás, arra sajnos nincs sok esély, hogy ebből az állapotból újra menetkésszé alakuljon egy kocsi.