Már-már meg se lepődünk az orosz sofőrök vezetési szokásait bemutató videókon, még akkor sem, ha éppen az orosz rendőrök produkálnak valami vicceset. Azonban ilyet valószínűleg még a sokat látott helyi erők sem láttak, mint amit a Moszkvától északra található Cserepovec nevű városában egy fedélzeti kamera rögzített.

A zsaruk egy tántorgó párra lettek figyelmesek az úton, amikor egyszer csak beszálltak egy Mazdába. Több sem kellett, azonnal üldözőbe vette őket egy járőr, aki a következő kereszteződésnél megállította őket. Nem kellettek nagy vizsgálatok ahhoz, hogy az alkoholos befolyásoltságot megállapítsák a rendőrök. A sofőrt beültették a rendőrautóba, hogy kitöltsék a büntetőlapot, amikor ez történt:

a videó a hirdetés után indul

 

A férfi – valószínűleg, hogy elkerülje a bajt – megpróbálta inkább elfogyasztani a jogsiját. A művelet sikertelen volt, de nem adta fel. Tovább próbálkozott az iratok elrejtésével, az új célpont az alsónadrág lett. Ezek után érthető módon a rendőrnek már nem volt gusztusa elkérni a papírokat.

A férfit ezután orvosi vizsgálatra akarták küldeni, de nem engedelmeskedett. Ekkor, az orosz minisztériumi hírügynökség információi szerint a protokolleljárást követve jártak el a zsaruk, majd a Mazdát leparkolták.