A pénzes vevők és gyűjtők hamar elkapkodták mind az 500 darab McLaren Sennát, és persze ebből olyanoknak is jutott, akik csupán hasznot szeretnének hajtani belőle. Az ilyen céllal vásárolt autók már folyamatosan bukkannak fel a különböző kereskedésekben, most épp a világ másik felén, az ausztráliai Sydney-ben árulják a 252-es sorszámút, mely az egyik legkülönlegesebb.

Ezt a Sennát ugyanis nem fényezték le, hanem a karbon karosszéria kapott átlátszó lakkozást, amitől olyan, akár egy versenyautó. Hogy ne legyen teljesen sötét, élénk citromsárga csíkokkal dobták fel. A hátsó szárny és a féknyergek is sárgák lettek, a beltérben pedig az öveknél köszön vissza ez a szín. Az autóban minden opciós tétel megtalálható, így hatpontos övek és a kanyarcsúcspontot jobban láthatóvá tévő üvegbetét is az ajtók alján.

Itt a bizonyíték, hogy nem kell szín a McLaren Sennának 2

Az ‎1374 kilogrammot nyomó szupersportautót a McLaren 4 literes, biturbós V8-as motorja hajtja, mely 800 lóerős teljesítményével és 800 Nm nyomatékával akár 340 km/órával is repíti a Sennát. Álló helyzetből 100-ra 2,8 másodperc alatt gyorsul, 300-ig további 14,7 másodpercet kell várni. Az árát természetesen csak komoly érdeklődőknek árulják el.

Itt a bizonyíték, hogy nem kell szín a McLaren Sennának 3