Az olyan amerikai izomautókat, mint a Ford Mustang vagy éppen a Chevrolet Camaro, lehet kapni nyitható vászontetős változatban is. A Dodge Challengert azonban bemutatkozása óta kizárólag kétajtós kupé formában árulják. Ezért annak, aki szelesen élvezné a V8-ast, máshol kell keresgélnie. Erre hozott remek megoldást egy Észak-Karolinában működő kereskedés.

A nyár beköszöntével bizonyára sok csalódott arcot látott, ezért elhatározta, hogy a Challenger több változatából is készíttet kabriót. Ehhez a floridai Convertible Builders segítségét kérte, akiknek meglepően jól sikerült a munka. A Dodge Challenger formáját sikerült megtartani, teljesen gyáriasnak tűnik a vászontetős átalakítás. Aki esetleg bizalmatlan volna a levágott tetejű autóval kapcsolatban, annak talán elég megnyugtató, hogy a módosítás ellenére is él rá a gyári garancia.

Garanciával kínál kabrióvá alakított Dodge Challengereket egy merész kereskedő 2

A Hellcat 6,2 literes, kompresszoros V8-asa 717 lóerőt teljesít, ami már könnyen csinálhat nagy szelet az utastérben nagy tempónál. Bár a felhúzott ablakok sokat segítenek ilyenkor a menetkomforton.

Garanciával kínál kabrióvá alakított Dodge Challengereket egy merész kereskedő 3