Bár a carspotterek – tehát a sportkocsikat vagy luxusautókat fotózók – igazi játszótere nem Budapest, azért itthon is egyre több lehetőség van arra, hogy kincsre leljenek a belvárosban. Különösen nyáron, amikor szezonja van a mindenféle versenyeknek, ahol országokon át túráznak szuperautóikkal a tehetős tulajdonosaik. Így kerülhetett a Grasham elé ez a különleges Bugatti Veyron is, melyet Balogh Dániel képein nézhetünk meg.

A tulajdonos pár éve döntött úgy, hogy egy sima Veyronnál valami egyedibbet szeretne, ezért az Oakley Design elkészítette neki ezt. Az autót teljesen szétkapták és néhány különleges részletet terveztek rá, mint a küszöb vagy éppen a gépháztetőn lévő elem. A feltűnő sárga szín mellett karbon elemek láthatóak a karosszérián. Ezt a kombinációt használták a beltérben is.

A Veyron 8 literes, 16 hengeres, négy turbóval lélegeztetett motorja alapból 1001 lóerőt és 1250 Nm nyomatékot tud, de az Oakley Design által kezelésbe vett autó tulajdonosa 1600 lóerős autóra vágyott. A vevő kérése pedig szent. Lassúnak már eredeti formájában sem mondható, hiszen 2,5 másodperc alatt gyorsul 100-ra, a végsebessége pedig 408 km/óra.