Nem tetszett a hamburgi férfinak a Porsche Panamera eredeti színe, ezért a 31 éves úriember aranyfóliába csomagolta az egész autót. Ez viszont a rend őreinek nem jött be a Berliner Morgenpost információi szerint.

A helyi rendőrség egy ellenőrzés során megállapította, hogy az arany Panamera túl veszélyes, mivel a fényvisszaverő külső elvakíthatja a többi autóst. A sofőrt elengedték, de megkérték, hogy távolítsa el autójáról a fóliát és helyezze újra forgalomba a Porschét, ugyanis csak így közlekedhet legálisan.

Ugrott a forgalmija a Porsche-tulajnak, mutatjuk miért 1

A férfi úgy lehetett vele, hogy nem akar kínlódni a bürokráciával, vagy sokallta a körülbelül 2500-5000 eurós fóliázás árát, ezért elengedte füle mellett a rendőrség tanácsát. Ám néhány nap múlva nem esett nehezükre a zsaruknak a forgalomban kiszúrni a Porschét.

A sofőrt ismét félreállítottak, ám ezúttal már nem voltak vele olyan kedvesek. A Panamerát lefoglalta a rendőrség, bevonták a forgalmiját, a kulcsát és a rendszámát is, és tréleren hagyta el az igazoltatás helyszínét.

Ugrott a forgalmija a Porsche-tulajnak, mutatjuk miért 2

Nem ez az első autó mostanában, amelyet a német rendőrség csillogó külseje miatt állít meg. Korábban egy Lamborghini tulajdonosát is hasonló ügy miatt kapcsolták le, de ő már az első figyelmeztetés után leszedette a filmréteget.