Még 1995-ben alakult meg Adam Levine későbbi nagysikerű zenekara, mely csak 2001-ben váltotta Maroon 5-ra nevét. Az amerikai pop rock együttes órási siker lett, így aztán a ritmusgitáron játszó énekes, Adam Levine bankszámlája is szépen gyarapodott. A 40 éves amerikai mára pedig az egyik legismertebb énekes, mára saját parfümje és ruházati cikkei vannak, valamint kiadója, így nem okoz gondot neki kiélni autók iránti vágyait. Tulajdonában volt többek között ez a csodálatos Mercedes-Benz 300 SL is, melyet valóban használt a sztár, egyszer Hollywoodban még a benzin is kifogyott belőle. Az autó, amit akkor lesifotósok hada vett körbe, most árverésen találhat magának új gazdát.

Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 1
Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 2

Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár

Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár

Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 16
Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 17
Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 18
Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 19
Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 20
Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 21
Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 22
Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 23
Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 24
Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 25
Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 26
Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 27
Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 28
Fotó megosztása:

Bizonyára nem lesz nehéz túladni a mára roppant értékessé váló 1955-ös évjáratú német sportkocsin, amiben csupán 82 845 kilométer van. Elvégre a sirályszárnyas ma már millió dolláros autó, ami történetét tekintve teljesen érthető is. Max Hoffman, a márka amerikai importőre látta meg a lehetőséget abban, hogy utcai autót faragjanak a W194-es versenygépből. Sikerült meggyőznie a vezetőséget, így 1954-ben be is mutatták a szuperkönnyű 300 SL-t, aminek kupé változatából 1400 darab készült. Adam Levine autója ráadásul talán még az újnál is szebb. A kék bőrbelső érintetlennek tűnik, az ezüst fényezés tökéletes.

Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 29

M198-as kódú 3 literes, sorhatos található a motortérben, amit Bosch mechanikus befecskendezővel szereltek fel. Teljesítménye 218 lóerő, de akadt erősebb változat is, ami 240 lóerőt tud, mellé 294 Nm nyomatéka van. A motor mellett a jó aerodinamika is segítette a 300 SL-t, hogy a differenciálmű végáttételétől függően akár 260 km/órás sebességgel is hajthasson. Az ilyen állapotú SL-ek akár 3 millió dollár közelébe is elszaladhatnak, ám Adam Levine példányáért a kilométerállás miatt 1,5 millió dollár körüli összeget várnak.

Eladja méregdrága veteránját az amerikai popsztár 30