Örök harc folyik a kérdésben, hogy két keréken szabad-e inni egy-két söröcskét, vagy legyen zéró tolerancia az önerőből tekerők körében is. Erről épp lehet vitázni, de amikor nincs mérték, és valaki merev részegen száll nyeregbe, akkor egyértelmű, hogy jó lenne egy komoly, elgondolkodtató mértékű büntetés.

Mert például ezen a vasúti átjáróban készült felvételen látszik, hogy emberünk nem tudja, merre van az előre, és ez a mutatvány a síneken előadva több, mint hajmeresztő.

A sorompót döntő 27 éves férfit később fülön csípték a helyi rendőrök, és 3,26 ezrelék véralkoholt mértek nála, ügye a rongálás miatt bíróságon folytatódik. A 3,26 ezrelékről pedig jó tudni, hogy ez egy átlagos (tehát nem masszív alkoholista) ember számára egyenlő az alkoholmérgezéssel. Tehát egyfajta csoda, amit főszereplőnk ezzel a bringával, két lábon állva művelt, mivel ennyi szesszel a vérben “a tudat fokozatosan elvész, a mérgezett egyre aluszékonyabb, kifejezett zavartság mellett egyre nehezebben ébreszthető. 3,5-4 ezrelék véralkoholszintnél a mérgezett kómába esik, vagyis eszméletét elveszti, ingerekre nem reagál és a reflexei sem válthatók ki. A pupilla kezdetben szűk, később az oxigénhiány miatt maximálisan kitágul. A vérnyomás alacsony, a pulzus alig tapintható, a légzés felületes. A mérgezett székletét és vizeletét maga alá engedi, magára hagyva ellátás hiányában a gyomortartalom aspirációja vagy a nyelv hátracsúszása miatt megfulladhat.” – webbeteg.hu