A sokadik ilyen jellegű videóval találkoztunk az elmúlt napokban. Pont ezért nincs értelme bővebben kifejteni a témát, született bejegyzés a jelenségről, és ez a felvétel is csak tovább erősíti a végső konklúziót, ez a jelenség bizony velünk fog élni, amíg ember a volán mögé ülhet.

“230-nál még egész kellemes” – mondja a tulaj. A videó hozzászólói nem fogadták ennyire jól ezt a bemutatót, sokan elég egyértelmű kritikát fogalmaztak meg a közúti száguldással szemben, ami érthető, hiszen az elmúlt egy-két évben több tragikus baleset is történt ilyen mértékű sebességtúllépés következtében.

Az pedig külön említést érdemel, hogy a csatornát üzemeltető személyek a következő szöveggel körítve tették közzé a videót: “A videóban látható szereplőket senki, semmilyen körülmények között ne próbálja meg utánozni. Az itt látható események megtervezettek és körültekintően vannak végrehajtva.

Ha ezeket bárki a videó láttán utánozni próbálja és ezáltal megsérül, mi semmilyen felelősséget nem vállalunk! Ne csináljátok a szereplők után és vigyázzatok egymásra az utakon! A videóban szereplő tartalom készítési ideje nem ismert. A videóban szereplő arcok, rendszámok, helyszínek esetleges valósággal való egyezősége a véletlen műve. A videó egy átszerkesztett, manipulált, esetekben animáláson és képanyag illetve hanganyag kicserélésén is átesett. A videó egészének vagy bármely részletének felhasználása írásbeli engedély nélkül tilos.”