Az új Halálos iramban-filmet augusztus 2-án mutatják be az amerikai mozik, aztán elindul világ körüli útjára. Az nem kérdés, hogy nagyot fog-e robbantani a kasszáknál, ugyanis a két főszereplő (Dwayne ‘The Rock’ Johnson és Jason Statham) filmjeit imádja a közönség. Miért? Leginkább azért, mert az ilyen típusú filmeken tényleg ki lehet kapcsolódni, nem kell agyalni, csak kétpofára zabáli a pop-cornt és hagyni, hogy sodorjon az akció.

Az előzetes alapján eddig a kedvenc jelenetünk, ahogy a McLaren 720S átsiklik a kamion szerelvénye alatt. Még az is lehet, hogy ez nem számítógépes trükk, hanem tényleg megcsinálta egy kaszkadőr.

A szinte elérhetetlen McLaren Senna mögött közvetlenül a 720S az angol sportkocsigyártó legerősebb és leggyorsabb modellje, mely a korábbi csúcsgépet, a hibrid P1-est is több fronton lenyomja. Nemrég 7 perc 8,34 másodperc alatt teljesítette a Nordschleife körét. Négyliteres, biturbó V8-as motor hajtja a McLaren 720S-t és a neve után talán senkit nem fog meglepni, de 720 lóerőt ad le, mellé 770 Nm nyomatéka van. Álló helyzetből 2,9 másodperc alatt futja a 100-as sprintet, a végsebessége 340 km/óra. A Nordschleifén 318 km/óra volt a legnagyobb sebessége.