Az ember olykor hajlamos elhagyni néhány dolgot. Sokszor nem tudjuk, hová tettük a lakáskulcsot, elszórjuk a jegyünket valahol vagy egyéb apróságot. Valakinek azonban sikerült elhagynia egy egész autót a saját hétvégi házában. Persze ez furcsán hangzik, valószínűleg ennél árnyaltabb a történet, de a lényegen nem változtat. Magára maradt egy igazán csinos autó egy olasz házikóban temérdek kacat alatt, így:

Miután lepakolták róla a cuccokat, kiderült, hogy az autó nem csak remek állapotban van, de még egészen frissnek is mondható, hiszen ebben a tinédzser korú BMW-ben csupán 10223 kilométer van. Könnyen rávághatják egyesek, hogy az E46-os nem éppen érett még klasszikussá, de a jó állapotú példányok, különösen az ilyen keveset futottak meglepő összegekért kelnek el. Ráadásul a képen látható autó egy igazán jól felszerelt, bézs bőrbelsős 330Ci. 231 lóerős sorhatossal a gépháztető alatt és hatgangos kéziváltóval, ami a hátsókerék-hajtással kombinálva remek élményautóvá teszi.

Valaki elhagyta a BMW-jét a hétvégi házában 2Valaki elhagyta a BMW-jét a hétvégi házában 3

1997 decemberében kezdték gyártani a negyedik generációs 3-as BMW-t, mely ötféle karosszériaváltozatban volt elérhető, a formatervért Erik Goplen és Chris Bangle feleltek. A motorválaszték igazán széles az E46-os esetében, az 1,6 literes négyhengerestől egészen a 3,2 literes sorhatosig terjed. Bár a nagyjából sosem látott M3 GTR utcai változatában V8-as található, de ilyenből kevesebbet láttak még, mint fehér hollóból.

Valaki elhagyta a BMW-jét a hétvégi házában 4