A Bugatti Veyron ugyan már a múlté, de az 1000 lóerő feletti, párszáz darabos szériában készülő szupersportkocsik nem arról híresek, hogy az áruk lefelé tart. Befektetésnek továbbra is sokan vásárolnak egy-egy példányt, de ezek közül nem mind tölti az egész életét egy garázsban. Egy ilyen autóját valóban használó vevő kérése volt, hogy átadás előtt cseréljék ki a Bugatti belsejét az eredeti konyak színű bőrről feketére. Nem mellesleg így nem kell ugyanabban az ülésben ülnie, mint az előző tulajdonosnak.

A kereskedés természetesen eleget tett a kérésnek és rendeltek egy új belteret a Veyronhoz, azonban a tulajdonos nem tartott igényt az eredeti szettre. Ezt persze lehet, hogy megbánja majd egy aukció után. A lényeg, hogy így megmaradt pár ajtókárpit, két ülés és a műszerfal is a konyak színű szettből, aminek eBay-en keresnek gazdát. 42,75 millió forintért.

Ennyiért már Porsche 911-est vagy Mercedes-AMG GT-t, esetleg bármi másból jó sokat lehet kapni. Vagy egy lakást, esetleg néhol takaros házat is.

Itt van pár Bugatti alkatrész, aminek árán lakást kapsz 1Itt van pár Bugatti alkatrész, aminek árán lakást kapsz 2