A Bugatti Veyron ugyan már a múlté, de az 1000 lóerő feletti, párszáz darabos szériában készülő szupersportkocsik nem arról híresek, hogy az áruk lefelé tart. Befektetésnek továbbra is sokan vásárolnak egy-egy példányt, de ezek közül nem mind tölti az egész életét egy garázsban. Egy ilyen autóját valóban használó vevő kérése volt, hogy átadás előtt cseréljék ki a Bugatti belsejét az eredeti konyak színű bőrről feketére. Nem mellesleg így nem kell ugyanabban az ülésben ülnie, mint az előző tulajdonosnak.

A kereskedés természetesen eleget tett a kérésnek és rendeltek egy új belteret a Veyronhoz, azonban a tulajdonos nem tartott igényt az eredeti szettre. Ezt persze lehet, hogy megbánja majd egy aukció után. A lényeg, hogy így megmaradt pár ajtókárpit, két ülés és a műszerfal is a konyak színű szettből, aminek eBay-en keresnek gazdát. 42,75 millió forintért.

Ennyiért már Porsche 911-est vagy Mercedes-AMG GT-t, esetleg bármi másból jó sokat lehet kapni. Vagy egy lakást, esetleg néhol takaros házat is.