Korábban beszámoltunk a történetről, miszerint az ápolóként dolgozó Allyn Pierce úgy döntött, hogy a kaliforniai tűzvész alatt elindul a kórházba, segíteni a bajba jutottakon. Allyn ráadásul épp Paradise városában tette ezt, amit a leginkább sújtott a tűz. A város szinte teljesen elpusztult, de más helyeken is jelentős károkat okozott, számtalan sztár háza is leégett, valamint többen életüket vesztették.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🐼The Pandra🐼 (@the_pandra) által megosztott bejegyzés, Nov 21., 2018, időpont: 6:46 (PST időzóna szerint)

Az ápoló útja közben is szorult helyzetbe került, majdnem ráolvadt az autója, egy terepre felkészített Toyota Tundra. Egy buldózer mentette meg őt, aki utat vágott a Toyota előtt, amin azonban nyomot hagyott a forróság. A fényezés és a műanyag elemek is megviseltek lettek. A Toyota marketingese azonban ezt látva rögtön felajánlott egy teljesen új Tundrát az ápolónak. Ezzel köszönték meg, hogy a tűz alatt is az emberek segítségére sietett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🐼The Pandra🐼 (@the_pandra) által megosztott bejegyzés, Nov 24., 2018, időpont: 9:08 (PST időzóna szerint)

Allyn ráadásul egy Toyota Tundra TRD Pro változatot kapott, melyben 5,7 literes, V8-as motor dolgozik több mint 380 lóerővel, mellé 543 Nm nyomatéka van. Összkerékhajtású és Fox lengéscsillapítói vannak.