A Kalifornia államban pusztító hatalmas tűzvészről már korrábban is beszámoltunk egy megmentett Shelby GT350-es kapcsán. A helyzet azóta nem sokat javult, a tűz a szárazság és a nagy szél miatt egyre csak terjed, már több halálos áldozatot követelt és rengeteg otthon égett porig a területen. Paradise városát sújtja leginkább a tűz, ahol az ápolóként dolgozó Allyn Pierce úgy döntött, hogy elindul a kórházba segíteni. Útja közben azonban majdnem ráolvadt az autója.

Új autót kapott a Toyotától az ápoló 1
Új autót kapott a Toyotától az ápoló 2

Új autót kapott a Toyotától az ápoló

Új autót kapott a Toyotától az ápoló

Új autót kapott a Toyotától az ápoló 8
Új autót kapott a Toyotától az ápoló 9
Új autót kapott a Toyotától az ápoló 10
Új autót kapott a Toyotától az ápoló 11
Új autót kapott a Toyotától az ápoló 12
Fotó megosztása:

Híresen szívós gép a Toyota Tundra és különösen így megemelve, terepgumival felkészítve lehet igazi, mindenen átvágó terepjáró. A tűz azonban erősebbnek bizonyult és a Toyota elkezdett olvadozni, ami leginkább a műanyag elemeken látható. Allyn Pierce sajnos a lángok között ragadt, amikor egy buldózer vágott nekik utat a fák között, így be tudott menni dolgozni a kórházba, az autója viszont nincs jó állapotban. Az esetre azonban a Toyota is felfigyelt.

Új autót kapott a Toyotától az ápoló 13

Úgy gondolták, hogy az ápoló megérdelmi az új Toyota Tundrát az elégett autó helyett, ha már életét kockáztatva segíteni indult a nagy baj közepette.