Gary Duncannek autókereskedése van az amerikai Virginia állam Christiansburg nevű városában, ami önmagában nem igazán különleges. Az ő telephelyén azonban nem Camarók és platós Silveradók sorakoznak, hanem igazi japán autók egyenesen a felkelő nap országából. Gary nem csak üzleti megfontolásból döntött a különleges kereskedés mellett, egyszerűen elragadta a japán autós világ. Egész pontosan egy típus, a Nissan Figaro, melyből mára több mint százat tárazott be.

Még az 1989-es Tokiói Autószalonon szeretett bele a Nissan Figaro retrós kisautóba, ekkor határozta el, hogy egyszer muszáj szereznie egyet. Az autó gyártása 1991-ben kezdődött meg és az amerikai hatóságok csak 25 éves kora után engedik be az Egyesült Államok területére ezeket az autókat, ezért 2016-ot jelölte ki Gary a nagy lépésre. Közben más japán autókat is beszerzett a Nissan S-Cargo furgontól a tűzoltón át egészen az Autozam AZ-1-esig.

Rengeteg japán autót halmozott fel ez az amerikai kereskedő 2

Akad még Honda City Turbo 1984-ből, Suzuki Cappucino és Toyota Sera is a kollekcióban. Akárcsak Toyota Century vagy épp Mitsubishi Delica. Összesen nagyjából 700 autója van, melyeket főleg japán aukciókon szerez be. Felújításra szoruló és rozsdás példányokkal nem foglalkozik, kizárólag jó állapotban lévő darabokkal.