Sőt! Lehetsz Te a legjobb! Egyedül vagy csapatban, az élen vagy legalul, mindig akarhatsz többet, mindig beletehetsz többet, mindig elérhetsz többet. Ha többet akarsz.

Szükséged lesz elszántságra, kitartásra, energiára. Többre. Szükséged van a Black Energy lendületére, az erő és a hatalom ízére, mert hatalmadban áll többet tenni és erőd is van hozzá. Szükséged van a sikerre, a kudarcok pedig csak megerősítenek abban, hogy jó úton jársz. Gyerünk tovább! Nincs megállás. Nincs alku. Nincs kompromisszum.

Többet akarsz, többet adsz, többet kapsz.

Megszerzed azt, amire vágysz. Kivívod a sikert, a tiszteletet. Tudod, mit csinálsz. Tudod, miért teszed. Tudod, miért választod a Black Energy valamelyik variánsát. Tudod, miért vonz mindaz, amit Mike Tyson képvisel. Eltökéltség, küzdőszellem, fesztelen, könnyed stílus, hanyag elegancia, siker, luxus, hírnév, dicsőség, megkérdőjelezhetetlen vonzerő és tisztelet. Lenyűgöző autók, pompás otthon, hatalmas bulik, extrém hobbik, különleges utazások, menő cuccok, gyönyörű nők, barátok, rajongók; az élet maga. Tiszta Amerika. A korlátlan lehetőségek hazája. Annak, aki többet akar. Mindig többet. Annak, aki tesz is érte, aki nem éri be soha, semmivel. Mert többet akar.

Te tudod, mit akarsz? Az álmaid azért vannak, hogy megvalósítsd őket? Nem éred be soha, semmivel? Mindig többet akarsz? Akkor a Black Energy a Te italod, a titkos csodafegyvered, ami segít abban, hogy többet tegyél, több legyél, hogy eltüntesd a határokat, megszüntesd a korlátokat és érezd a siker ízét.

Mert többet akarsz.