1998 októberében kezdte meg az Audi legfrissebb kis sportkocsija, a TT gyártását Győrben. A kompakt autók platformjára épülő, sportos vonalvezetésű Audi a Man-szigeteken rendezett TT motorversenyről kapta nevét, melyen sikeresen szerepelt az NSU. Az Audi számos újdonságot próbált ki a modellen, mely mára a harmadik generációját éli. Az elsőt ráadásul egyre többen emlegetik dizájn-történetileg jelentősnek is. Önmagában nem is lenne újdonság egy Audi TT az utakon, de olvasónk, Dezső fotóján szereplő kék TT-n az autóhoz illő egyéni rendszám található, ráadásul nem is friss plakettről van szó, íme:

Ilyen egy autóhoz remekül passzoló magyar rendszám 1
Ilyen egy autóhoz remekül passzoló magyar rendszám 2

Ilyen egy autóhoz remekül passzoló magyar rendszám

Ilyen egy autóhoz remekül passzoló magyar rendszám

Ilyen egy autóhoz remekül passzoló magyar rendszám 5
Ilyen egy autóhoz remekül passzoló magyar rendszám 6
Fotó megosztása:

Tudod, mennyibe kerül egy egyedi vagy egyéni rendszám?

A karakterek elosztása és az ára. Az egyedi rendszám karaktereinek számából eredően feltűnőbb, hiszen 4+2 vagy 5+1-es elosztású. Vagyis két lehetőségben igényelhető: 4 betű + 2 szám, 5 betű + 1 szám.

Az egyéni rendszám lényegében egy szabadon válaszható 3+3-as elosztású, egyénileg legyártott rendszámot jelent. Első ránézésre megegyezik a hagyományos rendszámokkal, általában akkor okoz feltűnést, ha a kezdő karakter az ABC-nek egy olyan betűje, ahol még nem tart a rendszámkiadás. A karakterelosztás mellett a másik jelentős különbség az ár. Az egyedi rendszámtáblák legyártatása, kiadása és engedélyeztetése 2009 óta 435 000 Ft, az egyéni rendszámtábláké pedig 112 450 Ft.