Fények, amerre csak a szem ellát. Több kilométeres az araszoló járműsor. Jó messziről kerüld el, ha tudod.

Karácsony van az M0-áson, elég durva a helyzet 1

Mi lesz itt ha tényleg megérkezik a karácsony?

A Google térkép alapján is látni, hogy elég nagy a szívás.

Karácsony van az M0-áson, elég durva a helyzet 2

Az Útinform az alábbiakat közölte

Az M0-s autóút déli szakaszán az M5-ös autópálya felé Diósdtól araszolásra készüljenek. Az ellenkező oldalon, az M5-ös irányából a Dunaharasztinál lévő tereléstől lassul le a forgalom, 20-30 perces menetidő növekedéssel számoljanak.

Miért van dugó ezen a szakaszon?

– a törökbálinti bevásárlóközpont és az M7-es autópálya közötti szakaszon a 3-as km-nél az M5-ös felé a két szélső sávot lezárták, mert korábban megrongálódott a burkolat. Mellette csak két sáv használható. A korlátozás ellenére az M7-esre fel lehet hajtani!

– a déli szektorban az M1-es autópálya felé Diósdnál a 8-as km szelvényben lezárták a külső sávot, mert megrongálódott a dilatációs szerkezet.

– a déli szektorban két szakaszon – Nagytéténynél (11-16 km) és Dunaharasztinál (21-24 km) – lezárták az M1-es felé vezető oldalt felújítás miatt, a teljes forgalmat pedig mindkét munkaterületnél az ellenkező oldalon vezetik. A terelések miatt a 6-os főúti és M6-os autópálya csomópontoknál jelentősen megváltozott a forgalmi rend.

– a 6-os főútról sem Budapest, sem Érd felől nem lehet felhajtani a körgyűrűre az M1-es felé. A 6-os főúton tovább kell autózni az M6-os autópályáig, majd azon haladva érhető el az M0-s autóút. Ha az M1-es autópálya felől a budafoki kijáratnál akarnak lehajtani a 6-os útra, ott csak a főváros felé lehet elkanyarodni, Érd felé nem. A javasolt terelőutat táblák jelzik.

– az M5-ös autópálya felől érkezve nem lehet felhajtani az M6-os autópályára. Kerülni a 6-os főút felé lehet.