Hamarosan a Mecum aukciósház árverésén kerülnek kalapács alá ezek a Ferrari LaFerrarik, így ismét akad egy lehetőség azok számára, akik nem csak a kupé 500 darabos szériájáról maradtak le, de a nyitható tetős Aperta 210 példányából sem jutott nekik egy szem se. Ezeket az autókat a Ferrari szokása szerint kiválasztott ügyfelek kaphatták meg, így még azok közül sem jutott mindenkinek, akik hajlandóak lettek volna kifizetni a borsos vételárat.

Azóta a LaFerrarik értéke folyamatosan növekszik, különösen az ilyen újszerű állapotban megőrzött példányoké. A kupé, vagyis Berlinetta Rosso Fuoco színben pompázik és ehhez passzoló betéteket varrtak a fekete bőrülésekre, valamint a fekete felni pereme is ezzel az árnyalattal díszített a 672 km-t futott autón. A nyitott Aperta a klasszikus Rosso Corsát kapta és csupán 280 kilométert futott.

Egyszerre két LaFerrarira is lecsaphat, akinek nagy a malacperselye 2

A LaFerrariban 6,3 literes V12-es motor dolgozik 800 lóerős teljesítménnyel, melyhez a KERS rendszerrel további 163-at tettek hozzá. A rengeteg lóerő mellé 900 Nm-es csúcsnyomaték is társul. Az 1,3 tonnás szupersportkocsi álló helyzetből kevesebb mint 3 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet.

Egyszerre két LaFerrarira is lecsaphat, akinek nagy a malacperselye 3

Hogy ne csak képek alapján lehessen megkívánni a vörös LaFerrarikat, ezért természetesen videó is készült róluk: