Mára a Ford Sierra Cosworth különösen nagy érték lett, így aztán cseppet sem csodálkozunk azon, hogy lassan előbukkannak az aukciókon olyan különlegességek is, mint az RS500 különlegesen felkészített változata. A Ford Sierra rengeteg formában kapható volt, de mind közül a Cosworth változatok a legbitangabbak és a leginkább látványosak. A Ford hosszmotoros, hátsó- vagy összkerékhajtású autója számos helyen és formában feltűnt, így több versenysorozatban is.

A Német Túraautó-bajnokságban, vagyis a DTM-ben a Ford partnere a Wolf Racing volt, akik 10 darab különlegesen felkészített Sierra Cosworth-ot készítettek, ezek közül került eladósorba egy példány. Az eredetileg közel 230 lovas, 2 literes négyhengeres turbómotort kereken 300 lóerőre izmosították. Masszívabb dugattyúkat, nagyobb teljesítményű üzemanyagpumpát, módosított kipufogót kapott. Ültetett sportfutóművet dobtak alá, valamint 16 colos, arany színű felniket, a beltérben kicserélték a váltógombot és új pedálokat tettek bele.

Az eladó példány mindössze 38 ezer kilométert futott, Moonstone-kék fényezése még az eredeti, valamint a közelmúltban végeztek el rajta minden szükséges műveletet, tehát igazi gyűjtői darab. Akad olyan remek állapotban lévő Ford Sierra Cosworth, melyet több mint 45 millió forintnak megfelelő összegért gurítottak haza.

Nem csak menő, de ritka is ez a Ford Sierra 2Nem csak menő, de ritka is ez a Ford Sierra 3