Boneville, sebességmámor. Megírtuk már százszor, ez a megszálltság egy kifinomult, tiszteletre méltó fajtája. Réveteg tekintetű emberek zúznak padlógázzal ezerféle kategóriában a horizont felé, és csak önmaguk legyőzése, a minél nagyobb végsebesség elérése a cél.

A videón jól látszik a tempó, 400 mérföld/óra felett van bőven fékút.

Ez pedig korántsem veszélytelen, de egy jól felkészített technikával akár egy 687 km/óránál bekövetkező defekt is túlélhető. Karcolások nélkül.

Robert Dalton nemrég bekövetkezett balesete az eleven példa, 680 km/óra körül durrant el a Flashpoint névre hallgató rekorder gép abroncsa, az irányíthatatlan roncs darabjai pedig két kilométeres sávban szóródtak szét.

687 km/óránál kapott defektet, másnap a Facebookra posztolt 1687 km/óránál kapott defektet, másnap a Facebookra posztolt 2687 km/óránál kapott defektet, másnap a Facebookra posztolt 3687 km/óránál kapott defektet, másnap a Facebookra posztolt 4687 km/óránál kapott defektet, másnap a Facebookra posztolt 5

Mégis sértetlenül szállt ki a precízen hegesztett acélcsövek közül, és az orvosi vizsgálatok után, még a kórházi karszalaggal a kezén tért vissza a síkságra.

687 km/óránál kapott defektet, másnap a Facebookra posztolt 6