Ha BMW, és őrült városi csapatás, akkor mindenkinek Giorgi Tevzadze, és az ezerszer látott M5 E34-gyel elkövetett őrült száguldás ugrik be. Az azóta autóbalesetben elhunyt közveszélyes módon közlekedő sofőrt érthetetlen módon itthon is sokan istenítették, példáját többen követték Grúziában, és próbáltak hasonló hírnevet szerezni a kocsisorok között cikázva.

Ez a következő felvétel viszont Budapest utcáin készült, és bár nem tűnik annyira eszementnek, mint a grúz példák, azért bőven túlmutat az észszerű közlekedés határain. Rajongó tömeg helyett inkább a kritikus hozzászólók vannak többségben, sokaknak ez már nem fér bele, és ez így van jól.

Persze páran a “jó sofőr, jó verda, nincs kockázat” szlogennel ütik el a dolgot, de amíg szinte minden hétvégére jut egy ilyen videón felbuzdulva oszlopra tekeredő felelőtlen alak, addig jobb a drift-tehetséget zárt pályára tartogatni, ha pedig megcsúszik a vas, legalább a videót szerényen elrejteni a nagyközönség elől.

FridayZ SidewayZ ;-)

FridayZ SidewayZ ;-)Szépen levarrja a bevárost! :-DPisti küldte.A Nagy Csata II. – FritzenFest vs. Red Sun Fest, ott a helyed!

Közzétette: FritzenFest – 2018. szeptember 14., péntek