1998-ban jelent meg Luc Besson akcióvígjátéka, a Taxi című film, melyet aztán további három rész követett és egy amerikai feldolgozás is született belőle. Az egyszerű fehér Peugeot 406-os pillanatok alatt durva versenyautóvá változva száguldozott és persze, közben megmentette a világot. Vagy legalábbis segített rács mögé juttatni a rosszfiúkat.

Most pedig eljött az idő, hogy egy szerencsés vevő birtokolja a filmek legnagyobb sztárját, mivel eladásra kínálják a Taxi filmek első és második részében szereplő francia kocsi. Az ilyen autók ára általában azért megdöbbentő, mert rendkívül magas, ám ebben az esetben pont az ellenkezője miatt érdekes a történet, 10 000 euróért, vagyis nagyjából 3,2 millió forintért kínálják a 406-ost.

A kocsiban egy 2.9 literes V6-os benzinmotor van 210 LE-vel és manuális váltóval, a HVG-n megjelent hír szerint a filmes autóknak nincs azonosító számuk, forgalomba nem helyezhetőek, ennek is köszönhető a furcsán alacsony ár.

Eladó a taxi filmek sztárja, ára több mint érdekes 1Eladó a taxi filmek sztárja, ára több mint érdekes 2Eladó a taxi filmek sztárja, ára több mint érdekes 3