Egy Facebook-csoportból indult a téma, ami szép lassan kiterjedt vitává duzzadt, és mások is reagáltak rá. A gyorshajtásokról készült képeket kezdték el megosztani a tagok, és kiderült, hogy sokaknak akad szabálytalan tempónál készült fotója.

A Bmw Index oldalon a következő véleményt fogalmazták meg:

“Felkaptam a fejem egy csoportban a nagy arcoskodásra.  Tele mindenféle gyorshajtási fotókkal. Most komolyan, ez büszkeség? Büszkék hogy élve megúszták és másokat élve hagytak? Nem a gyorshajtó nyomorult élete a mérvadó, hanem az ártatlan embereké, akik általában az aszfalton végzik ezek miatt.

Semmi felfogásuk nincs, hogy a sebesség a megállást is befolyásolja. Nagyrészt tapasztalt 2 éves jogsival nyomják az igét. “Mert én profi vagyok”. Gondolták ezt sokan, mégis a temetőben nyugszanak vagy a börtönben. 
Persze mindig is lesznek agyamentek, de hogy erre büszkék is… 

Reakció idejük a béka feneke alatt. 

Azt hiszik autók jönnek mennek az úton. Hát nem. Emberek, gyerekek, családok jönnek mennek. Aztán az ilyen taknyok miatt halnak meg, lesznek csonka családúak. Életek vannak az utakon, nem járművek. Ezt tessék felfogni, még ha nincs is mivel.”

Természetsen a másik oldal is képviseltette magát, egyes kommentelők szerint álszentség lenne azt állítani, hogy lehetséges a szabályokat betartva közlekedni.

“Szerintem az a veszélyesebb ha a 110-es táblánál 70-el mennek, nem pedig az ha 140 km/h-val… Bezzeg azt a felét nem büntetik…”