A német színésznő olyannyira imádja az autókat, hogy rendszeresen ellátogat a GTI-találkozóra, amit minden év tavaszán a Wörthi-tó partján rendeznek meg. Picit csalódott vagyok, hogy eddig még nem találkoztam a hölggyel, ugyanis egymást követő 3 évben én is kint voltam a VW-találkozón.

Na de mindegy is, idén ezzel a két egyedi verdával látogatott el a veldeni kastélyszállóhoz Lexy Roxx. Az egyik egy Mercedes-Benz G500, a másik pedig a Liberty Walk által tuningolt Lamborghini Huracán. Mindkettő a hölgy hajszínéhez igazítva, ami már-már védjegye filmjeiben.

Valahogy így kell stílusosan megérkezni egy autóstalálkozóra:

2016-ban még sötétszürke színben érkezett a találkozó helyszínére az egyedi Huracán, amelynek hajtásáról 5,2 literes, szívó V10-es gondoskodik 610 lóerős teljesítménnyel és 560 Nm csúcsnyomatékkal. Álló helyzetből 100 km/órás sebességre 3,2 másodperc alatt gyorsul, a végsebessége pedig 320 km/óra feletti.

Roxx kisasszony korábban egy C63 AMG-vel közlekedett, azt sajnos nem tudjuk, hogy ez az autó megvan-e még neki. Természetesen ez is piros.