Amíg lesznek olyan bátor emberek, akik nagy gázt mernek adni egy igazán erős sportkocsinak egy igazán rossz pillanatban. Vagy tapadást csak kis mértékben biztosító hideg gumikon, addig lesz miről beszélni a sör mellett. Itt egy újabb példa arra, hogy míg másnak 24 óra szükséges ahhoz, hoyg drabokra zúzzon egy McLaren 720S-t, addig ezt mások megoldják kevesebb, mint 25 kilométer megtétele után is.

Ennek a narancssárga Chevrolet Corvette-nek a tulajdonosa csupán 15 mérföld megtétele után zúzta le az autót az amerikai Dél-Dakota államban. A 6,2 literes V8-as motor 460 lóerős és 650 Nm nyomatékú, képes néhány hengert lekapcsolni, de ilyen rövid távon bizonyára erre még nem akadt lehetősége. Kicsit több mint 3,5 másodperc alatt gyorsul 100-as tempóra, de ehhez ügyesen kell bánni a hétgangos kéziváltóval.

Az amerikában 20 millió forintnyi dollárért vehető sportkocsit jelenleg árának harmadáért vinné egy licitáló. Mivel a motor épségben megúszta, az autó eleje pedig erős plasztikai beavatkozást igényel, még akár esélye is van a feltámadásra.

Villámgyorsan törték össze ezt a sportkocsit 1
Villámgyorsan törték össze ezt a sportkocsit 2

Villámgyorsan törték össze ezt a sportkocsit

Villámgyorsan törték össze ezt a sportkocsit

Villámgyorsan törték össze ezt a sportkocsit 10
Villámgyorsan törték össze ezt a sportkocsit 11
Villámgyorsan törték össze ezt a sportkocsit 12
Villámgyorsan törték össze ezt a sportkocsit 13
Villámgyorsan törték össze ezt a sportkocsit 14
Villámgyorsan törték össze ezt a sportkocsit 15
Villámgyorsan törték össze ezt a sportkocsit 16
Fotó megosztása:

Villámgyorsan törték össze ezt a sportkocsit 17