6,9 millió forintnak megfelelő összegért kínálja a kaliforniai Beverly Hillsben lévő McLaren-kereskedés ezt a gördülő vázat, mely az MP4-12C alapja. A szénszálas bölcsőből és a rácsavarozott nyúlványokból álló autót kifejezetten a kereskedés számára készítették az angolok. Ezzel tudták kiválóan szemléltetni, hogy milyen technika rejtőzik a karosszéria alatt. Mára azonban a MP4-12C kifutott modell lett és a kereskedésnek sincs már szüksége a kiállítási tárgyra, ezért új gazdát keresnek neki. Szerintük szépen mutatna egy gyűjteményben, mi viszont egészen másra gondoltunk.

Elvégre a csomag mindent tartalmaz, ami feltétlenül szükséges az autóhoz. Van motorja, futóműve, fékjei, kereke, ülése és kormánya is. Egy árva bukósisakkal és övekkel remek élményautó válhatna belőle. A biturbó V8-as ereje ebben a testben biztosan sokkal intenzívebb, mint bármilyen más formában.

Meztelen sportkocsi a nap vétele 1
Meztelen sportkocsi a nap vétele 2

Meztelen sportkocsi a nap vétele

Meztelen sportkocsi a nap vétele

Meztelen sportkocsi a nap vétele 9
Meztelen sportkocsi a nap vétele 10
Meztelen sportkocsi a nap vétele 11
Meztelen sportkocsi a nap vétele 12
Meztelen sportkocsi a nap vétele 13
Meztelen sportkocsi a nap vétele 14
Fotó megosztása:

Felöltöztetve persze sokkal barátságosabbnak tűnik a McLaren MP4-12C, melyben a 3,8 literes, V8-as biturbó motor 7000-es fordulatnál adja le 600 lóerős teljesítményét, mellé pedig 3000-től 7000-ig 600 Nm nyomaték áll rendelkezésre. Az 1434 kilogrammos autó 3,3 másodperc alatt gyorsul 100-as tempóra, a végsebessége pedig 330 km/óra.

Meztelen sportkocsi a nap vétele 15