De miért is jobb társaságban mint egyedül?

  • Költségmegosztás. A folyamatosan felfelé kúszó üzemanyagárak mellett ez igen erős érv a telekocsizás mellett. Az anyagi terhek enyhítése ráadásul már alapból kellemes hangulatot biztosít a beszélgetések beindításához.
  • Környezetvédelem. Már egy fuvarral is jelentősen csökkentheted az egy főre jutó károsanyag-kibocsátást. De nemcsak a környezetet kímélheted így: ha mindenki minimum 2 embert vinne magával egy hosszabb útra, nem lennének dugók sem.Unatkozol a volán mögött? Mutatunk 3 érvet, hogy miért utazz társasággal! 1

 

 • Jófej emberek. Aki telekocsizik, rossz ember nem lehet! – tartja a mondás. A kapcsolati hálónk a mai világban az egyik legértékesebb erőforrásunk, a telekocsizással pedig egyszerűen ismerhetsz meg rengeteg érdekes embert. Mit szólnál hozzá, ha…
  • sztárokkal utaznál? Az énekesek, színészek ugyanúgy szeretnek útiköltséget spórolni, ahogy mi is, ezért nem ritka, hogy egy ismert ember huppan be az anyósülésre. Tudtad például, hogy a Punnany Massif és a Halott Pénz énekese is évek óta Oszkározik? Ilyenkor nincs szükség a rádiógomb tekergetésére, a show csak szimplán megtörténik.
  • olimpikon, vagy paralimpikon lenne az útitársad? Például Sors Tamás, a világcsúcstartó, többszörös paralimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar úszó már 2012 óta Oszkározik, utasként és autósként is kipróbálta már a telekocsizást.
  • megismerhetnéd a helyi kulisszatitkokat? Az adott útvonalon jártas sofőröket érdemes a helyi érdekességekről, útbaejtendő kávézókról, cukrászdákról kérdezni. Ilyenkor olyan információkkal, “kulisszatitkokkal” gazdagodhatsz, amit az interneten nehezen lehet összekattintatni.
  • közeli országokból is hazajuthatnál? Már a szomszédos országokba is találhatsz fuvart az Oszkar.com telekocsi oldalon. Egy oszkározó pár például busszal tervezte a hazaútját Velencéből Budapestre, de kiderült, hogy módosították a menetrendet. Utolsó mentsvárként megnézték a telekocsi alkalmazást, ahol nagy meglepetésükre találtak sofőrt, és végül egy kellemes utazásban volt részük.
  • ha együtt buliznátok? Nyári fesztiválszezonban a telekocsizás kitűnő lehetőség arra, hogy új bulitársakkal ismerkedhess meg, és már induláskor az autóban elkezdődhessen a fesztiválhangulat.

Unatkozol a volán mögött? Mutatunk 3 érvet, hogy miért utazz társasággal! 2

És ha telekocsi, akkor mi az Oszkár Telekocsit ajánljuk, ami már több mint 10 éve működik, ez alatt óriási bázist épített fel, így a legtöbb magyar telekocsizni vágyó (akár utas, akár autós) ezt használja.

Legközelebb már te is útitárssal indulnál el? Regisztrálj az oldalon, és hirdesd meg az utat!