Most vannak igazán padlón a BMW E46 M3-asok, ami az árakat illeti, ezért nem csoda, hogy sorra jelennek meg a merészebben tuningolt verziók. Sokak számára egyenesen szentségtörés eltávolodni a gyári állapottól, másoknak bőven belefér a ma olyan divatos szegecselt szélesítés. Mint minden autóból, valószínűleg az M3-asból is bőven akad majd az utókornak patika állapotban megőrzött, keveset futott példány, amik aztán hosszú évekkel később már csak gyűjtők garázsában kapnak helyet és aukción cserélnek gazdát. Addig viszont van idő egy kicsit kiélvezni a gépet.

Itt van például ez az aranyló sárga színű példány, amire a Rocket Bunny szélesítések kerültek és a biztonság kedvéért a földre is rakták. Ameddig nem kell így közlekednie a Hungárián minden nap, addig valószínűleg ez is belefér.

A BMW M3-as harmadik generációjában az S54B32-es kódjelű 3,2 literes, sorhatos motor dolgozik 343 lóerős teljesítménnyel és 365 Nm csúcsnyomatékkal. Álló helyzetből 5,2 másodperc alatt van százon és 250 km/óra feletti végsebességre képes.

Szívesen karcolnánk az aszfaltot ezzel a porba ültetett BMW M3-assal 2Szívesen karcolnánk az aszfaltot ezzel a porba ültetett BMW M3-assal 3