Számtalan autó van a világban sorsára hagyva eldugott pajtákban vagy rosszabb esetben kint a természetben, utóbbi pedig elég kegyetlen tud lenni az autókkal. Évek során benövi a növényzet, a fémet elkezdi rágcsálni a rozsda, különböző állatok költöznek be és lassacskán használhatatlan fémkupaccá válik az egész. Mercisek például 2017 nyarán akadtak rá egy dízel W123-asra elég reménytelen formában:

Akinek a fenti kép még nem mondott semmit, annak elárulom, hogy az autót a rengeteg zöld alatt kell keresni. A Mercedes ugyanis nagyjából 25 évig állt és várta a reménytelennek tűnő megváltást. Nem kis munkával kunyerálták vissza az autót a természettől, ami idő közben alaposan magáévá tette a zöldséges Mercit. Ahogyan az sejthető volt, az autó tiszta rozsda, néhol lemeznek csak hűlt helye található, a növényzet pedig mindenhová beette magát, ahogyan az állatok is menedékre leltek benne.

Timnek és Sigginek esze ágában sem volt az autót felújítani, inkább csupán mozgóképessé tették a rémes romnak kinéző 300D-t, hogy aztán a találkozón mindenki rácsodálkozzon a halhatatlan Mercedesre. A fellelők elmondása szerint elég volt neki a legalapvetőbb törődés és egy új akksi, aztán már önerőből állt fel a trélerre az autó. A restaurálás az autó esetében cseppet sem kifizetődő, ráadásul szép W123-asból bőséggel akad a világban, de ennyire hiteles patkány egy darab se. A növények egy részét szándékosan hagyták meg az autón. Így vajon a mosás nem is játszik, csak a locsolás a megfelelő helyeken?

Ez az öreg Mercedes tényleg elpusztíthatatlan 2Ez az öreg Mercedes tényleg elpusztíthatatlan 3Ez az öreg Mercedes tényleg elpusztíthatatlan 4