Keith Busse-nak harminc évébe telt összeszednie a tizenhat Chevrolet Corvette-ből álló gyűjteményt, aminél különlegesebb kevés akad ebben a műfajban. Az ő célja ugyanis azt volt, hogy minden olyan modell az ő birtokába kerüljön, ami összekapcsolható az Indianapolis 500-as versennyel. A Corvette története során összesen 14-szer szerepelt felvezetőautóként a futamokon, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne akadna még épp egypár autó, ami ne lenne kapcsolatban a nagy múltú versennyel.

Az egész 1978-ban kezdődött a C3-as generációval, aztán jöttek szép sorban az autók egészen a jelenlegi C7-esig. 2004-ből például három autó is van a felmatricázott autókból álló gyűjteményben. Van köztük merészebb és visszafogottabb színösszeállítású kocsi is, érdemes végignézni a galériát és belegondolni, hogy milyen remekül nézne ki a sok színes sportkocsi a privát garázsban.

Valakinek ez a valóság lehet, hiszen Keith eladja a gyűjteményt, 360 millió forintnak megfelelő összegért veheti át a világ legnagyobb privát kézben lévő Corvette felvezetőautó kollekcióját.

A nap ajánlata: 360 millióért 16 darab ritka Corvette 2A nap ajánlata: 360 millióért 16 darab ritka Corvette 3A nap ajánlata: 360 millióért 16 darab ritka Corvette 4