A Vilner nevű tuningcég jellemzően az autók belsőterét veszi alaposan kezelésbe, ezen a területen igyekszenek folyamatosan valami egészen szokatlant hozni. Most azonban átfogó kezelésnek vetettek alá egy négyajtós Mitsubishi Lancer Ralliartot, melyből terepes gépet csináltak. A kész autót végül Allroads Roninra keresztelték és utasterében a japán szamurájok világa adja a vezérfonalat.

Szőnyegtől a tetőig mindent újrakárpitoztak, rengeteg jó minőségű Nappa bőrt és Amaretta nevű anyagot is használtak, mely leginkább az alcantarához hasonlít, de állításuk szerint annál jóval nívósabb. Az ülések mintázata a harcosok páncélzatára szeretne emlékeztetni, a kézifék karja pedig a kard markolatára. A képeken is rendre feltűnik a szamurájkard hol a műszerfal tetején, hol az ülésen, hol pedig a kalaptartón. Az autó talán egyik legérdekesebb eleme a mintás tetőkárpit, mely az autó külsején is megjelenik.

További 35 kilogrammnyi zajszigetelést pakoltak az autóba annak érdekében, hogy a beltér kétszer csendesebb legyen a Lancer gyári állapotához képest. A központi kijelzőt 11 hüvelykes érintőképernyőre cserélték. A terepes stílusnak megfelelően emeltek a felfüggesztésen és Yokohama Geolandar terepgumikat kapott az autó. Ezek mellett LED-esre cserélték a világítást.

Itt alább videón is megnézheted a szamurájos Lancert: